Hálózatépítők...

2010.05.13. 20:34

Terjednek, még mindig... sajnos.
Pedig alapból szerencsére elég keves ember rendelkezik a megfelelő tulajdonságokkal ahhoz, h hasznos láncszeme lehessen a sokszínű direktmarketing csapatoknak. Persze ezen is lehet segíteni, millió és 1 képzési lehetőség van, adott csapatukon belül és kívül ezen "reklámtábláknak" sikerességük erősítésére. Azt nem kell magyaráznom miként viszonyulok hozzájuk, azt viszont szívesen elmesélem h miért.
Sokáig nem is értettem mi az ami viszolyogtat tőlük, elvégre csupa pozitív dolgot sugároznak. Segíteni akarás, közösség, összetartás. A "miért válasszuk őket" lista is impozáns, olyan pozitív szavakkal van megspékelve mint "több szabadidő", "nagyobb jövedelem", "saját cég". Mindezekért a csodákért pedig semmi mást nem kell tenni, mint használni a hálózat termékeit, amik annyira jók, h még másoknak is bátran ajánlhatjuk, sőt ezzel elsősorban nekik teszünk jót, amellett h hasznunk lesz belőle, de természetesen ez utóbbi csak másodlagos.
Elsőre is szembeötlik, h mennyire nagyon szuper mindez, semmi negatívum, mindenki csak nyerhet. Az alapelv zseniális, add el a személyes kapcsolataidat pénzért, de mindezt olyan meggyőzően, h Te magad sem látod mit teszel. Nem látod, mert körülvettek olyan emberek, akik szintén nem látják, így egymást erősítve törhettek a célig.
Én nem akarok egy ilyen önműködő és az emberek gondolatvilágát megfertőző polip transzparense lenni. Nem akarom eladni a barátaimat olyan elvtelen módon, h még el is hiszem mindezzel még nekik segítek, mert elhiszem h nem a pénzért teszem, hanem h nekik jobb legyen. Remélem, nem vagyok ezzel egyedül.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagokarca.blog.hu/api/trackback/id/tr42001069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása