Március 15.

2014.03.15. 10:12

Rövid leszek. Nem vagyok társadalomkutató ezért nem tudom hogyan KELLENE ezt ünnepelni, de van pár dolog amiről biztosan tudom hogyan NEM ÍGY.

Szánalmas amikor a kormány bértapsolókat keres az egyik legfontosabb nemzeti ünnepre.
Nem lep meg, de mégis milyen üzenete van annak, ha egy ilyen jeles napon SEM képesek elég embert megszólítani (a hazugságaikkal)?!
Csakúgy mint amikor a sajtószabadság eme jeles napján csak egy Azerbajdzsánnal összemérhető sajtófotós törvény kezdi meg regnálását. Itt meg is jegyezném, hogy lehet ezt csűrni csavarni, személyiségi jogok meg miegymás, de szerintem az Igazságtól csak egyféle embernek van félnivalója...

Szóval itt van egy nemes magyar ünnep amit áltámogatókkal, álellenségekkel, álhírekkel, álsikerekkel, feltáró fényképek nélkül a politikai sárdobálás hihetetlenül ALACSONY szintjére züllesztettek.

Persze, lesz akiknek mindez nem tűnik fel, hiszen a "független" médiákban (amikért egyesek több mint 800 napja tüntetnek) csak a kokárdába és sötét ruhába öltözött, magasba emelt kezek látszanak majd.

Ezen a napon a kokárdám csak belül a szívemre tűzöm fel.
Hiszen az értékek amiket hordoz ma veszik leginkább semmibe. Nem űzök gúnyt a tavaszi forradalom áldozataiból azzal, hogy büszkén reklámozom miként hagytuk elveszni amiért küzdöttek.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagokarca.blog.hu/api/trackback/id/tr325861239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása